De games voor de Play! Pokémon Championships zijn bekend

De games voor de Play! Pokmon Championships zijn bekend

7 oktober 2021

In het jaar 2022 zullen er weer de Play! Pokémon Championships worden gehouden. Tijdens dit tournament worden er allerlei Pokémon games gespeeld en zoals altijd zijn er weer topprijzen te winnen en gaat het natuurlijk allemaal om de ranking die er kan worden behaald. The Pokémon Company, het bedrijf achter de bekende Pokémon Franchise op het gebied van games, heeft onlangs de details bekend gemaakt voor de aankomende Championship serie in het jaar 2022. Wie zal er deze keer de titel winnen van de beroemde Pokémon wereldkampioen?

Tijdens de 2022 editie kan er worden deelgenomen aan verschillende games die te maken hebben met Pokémon. Een van deze games is de Pokémon Trading Card Game, ook wel TCG genoemd. Daarnaast is er ook een onderdeel die te maken heeft met Sword & Pokémon Shield en de vechtgame Pokkén Tournament DX mag ook zeker niet ontbreken. Daarnaast zal ook de mobiele game Pokémon GO voor de eerste keer deel uitmaken van de Championship.

Voor de echte Pokémon fans is het dus een spannende tijd die aan zal breken. Er zal nog veel geoefend moeten worden om je te kwalificeren voor de kampioenschappen. Er doen niet alleen veel games mee, maar ook het aantal deelnemers dat deze keer meedoet, zal erg groot zijn. Dat is alleen maar goed. Niet alleen de games verdienen alle aandacht, maar ook mag de Esport wereld wat meer in het licht worden gezet. Esports wordt ook steeds populairder. Niet alleen onder de gamers zelf, maar ook onder het publiek die graag komen kijken naar de verschillende kampioenschappen die er worden gehouden en naar de games die worden gespeeld.

De Pokémon Championship is zeker geen nieuw evenement. Het is voor de eerste keer in het jaar 2020 gepland, maar moest door Corona negen maanden worden uitgesteld. De punten die voor dat seizoen zijn verdiend, zullen worden overgeheveld naar het seizoen dat eraan komt in het jaar 2022.

Het is wel belangrijk om vooraf te weten dat de organisatie een melding heeft gemaakt dat het coronavirus nog niet voorbij is. Het is dus niet de bedoeling dat je er blindelings vanuit mag gaan dat de competitie door zal gaan. Het virus wordt nauwlettend in de gaten gehouden zodat het tournament op een veilige manier kan worden gehouden als dit mogelijk is. Het zal weer een spannend evenement worden en vele Pokémon liefhebbers kijken er ook zeker naar uit.

Nieuws