Red Bull Flick 2021 introduceert een editie van het 2v2-toernooit op CSGO

Red Bull Flick 2021 introduceert een editie van het 2v2-toernooit op CSGO

6 april 2021

Ken jij de Red Bull Flick al? Dit is het 2v2-toernooi van het merk met de gevleugelde stier. Voor dit 2v2-toernooi wordt Counter-Strike Global Offensive (CSGO) gespeeld. Iedereen kan meedoen. Stel je duo samen en waag je kans tegen de allerbeste gamers van heel Europa.

De CSGO-gemeenschap keek hiernaar uit

De CSGO-gemeenschap is opgewonden dat Red Bull de Red Bull Flick heeft aangekondigd voor Counter Strike Global Offensive. Heel wat gamers hoopten dat Red Bull de nieuwe editie van dit toernooi zou aankondigen, en dat heeft het dus ook gedaan. Na de aankondiging door het energiedrankjesmerk reageerde de spelerscommunity van CSGO enorm enthousiast.

Bijzonder aan deze editie is dat alle gamers de kans krijgen om op een futuristische map Counter Strike Global Offensive te spelen. Red Bull heeft die speciaal voor dit esports evenement ontworpen. De nadruk op deze maps ligt op de directe confrontatie tussen kleine teams.

Onderschat het niet, want je moet de map goed beheersen!

Je moet het spelen van deze wedstrijden niet onderschatten, want het wordt zaak om de speciaal voor dit event ontworpen maps goed te beheersen. Waar Counter Strike Global Offensive zich doorgaans kenmerkt als een spel waarbij de wapenkennis de troefkaart is, zal dit met deze maps toch een beetje anders zijn. De troefkaart zijn niet de wapens, maar de mapkennis. Het duo dat het best deze map beheerst, zal het meeste kans hebben om dit event te winnen. Dat maakt het moeilijk om te voorspellen welke duo’s dit evenement zullen winnen.

De allerbeste duo’s worden uitgenodigd tijdens het Flick Invitation Pro-AM-event. De twee sterspelers Nikola ‘NiKo’ Kovac en Nemanja ‘huNter’ Kovac hebben toegezegd om deel te nemen aan dit event.

Kwalificatierondes

Deelnemers kunnen aan de Red Bull Flick deelnemen een een ticket winnen voor de Flick Invitation tijdens vier kwalificatierondes. De ‘qualifiers’ worden gespeeld op 24 april, 12 juni, 24 juli en 11 september.

Nu is het zaak dat je een teamgenoot vindt met wie je gaat trainen. Wie weet ben je samen met hem of haar de volgende Red Bull Flick-kampioen. Wij wensen je alvast heel veel succes!

Nieuws