Rocket League Seizoen 3 is live

Rocket League Seizoen 3 is live

12 april 2021

Eindelijk is het langverwachte Rocket League Seizoen drie er en kan je deze nu live volgen. Psyonix stelt natuurlijk weer niet teleur. Binnenkort is het zelfs mogelijk om te racen in de nieuwe Formule 1 en NASCAR-auto's. Daarnaast is er binnenkort ook weer een nieuwe Rocket Pass en kan je normale items inruilen voor zeldzame items.

De Formule 1 en NASCAR-competities worden in dit seizoen vertegenwoordigd in de Rocket League. De racewagens zullen het speelveld gaan veranderen. Het is alleen wel even wachten op de NASCAR bundel. Deze is vanaf begin mei beschikbaar voor alle coureurs. De Formule 1 bundel is halverwege mei beschikbaar voor alle coureurs.

Rocket Pass voor Seizoen 3

Wat je nu wel direct kan kopen is het de Rocket Pass van Seizoen 3. Hierin zitten maar liefst 70+ tiers en nieuwe items. Een onderdeel in de pass is een chequered flag waarbij een gigantische vlag met blokjes, met andere woorden de finish vlag, wappert. Daarnaast zitten er ook Traction wielen in de pass.

Een Rocket Pass Premium krijg je nog meer extra's zoals extra wekelijkse en maandelijkse uitdagingen waarmee het mogelijk is om items te krijgen. Daarnaast krijg je ook een extra XP Boost waarmee het mogelijk is om sneller omhoog te gaan in Tiers.

De toevoeging van een nieuw Trade Menu

In het nieuwe seizoen is er een nieuw Trade Menu toegevoegd door Psyonix. In dit Trade In-Menu vind je al je items gecategoriseerd in Core Items, Tournament Items en Blueprints. Daarna vindt er een verdeling plaats in zeldzaamheid.

Met deze nieuwe update is het veel makkelijker om je normale items die je al had om te zetten in meer zeldzame items. Daarnaast zijn ook Blueprints en items van Competitieve Tournaments te traden, ongeacht het toernooi. Des te meer items je gebruikt van een bepaald toernooi, des te hoger je de kans hebt om een zeldzaam item van diezelfde soort te krijgen. Het menu ziet er overzichtelijk uit en daarnaast is het ook op een stijlvolle en strakke manier vormgegeven. Met de afbeeldingen die je aan de rechterkant van het scherm ziet, weet je ook precies in één oogopslag welke items je al hebt en wat je ermee kan doen. De tellertjes boven de pictogrammen van de categorieën geven daarnaast ook duidelijk aan hoeveel items je per categorie hebt.

Dit beloofd een fantastisch seizoen te worden. Volg deze live en ontdek het veelzijdige trade menu.

Nieuws