Schrijf je in voor IESF Global Esports Academic Competition (GEAC) 2021

Schrijf je in voor IESF Global Esports Academic Competition (GEAC) 2021

6 juillet 2021

De inschrijvingen voor de IESF Global Esports Academic Competition 2021 zijn geopend.

Wat is GEAC?

GEAC 2021 promoot en activeert academisch onderzoek naar Esports wereldwijd en draagt ​​bij aan de Esports-industrie door eigen onderzoek aan te bieden. Met de allereerste Global Esports Academic-competitie van IESF, zal IESF Esports-gerelateerd onderzoek voor Esports ondersteunen en aanmoedigen om de educatieve basis voor verdere groei in de toekomst te vergroten.

GEAC maakt deel uit van IESF's Global Esports R&D Center, dat opereert met de steun van Busan Metropolitan City en Busan Information Promotion Agency.

Wie kan deelnemen?

In GEAC 2021 staan ​​'Call for Papers' en 'Research Request' open voor aanvragers wereldwijd, en de geselecteerde aanvragers hebben de volgende voordelen: het verkrijgen van een certificaat, een award (Call for Papers), research support fund, presentatiemogelijkheden en post op het IESF-archief. Zo zullen de resultaten worden gepresenteerd op het IESF Global eSports Academic Seminar.

Het BESF zet ook alle middelen in om kandidaten te ondersteunen bij hun aanvraag. Zo zal het alle papers en onderzoeken uit ons laagland onder de loep nemen! Aarzel dus niet om hulp en promotie te vragen met je papers en onderzoeken tijdens de competitie.

Praktisch

Aanvragen voor Call for Papers kunnen worden ingediend van 1 september tot 27 september. De evaluatie vindt plaats op 30 september, gevolgd door de aankondiging op 1 oktober. De presentatie en ceremonie vindt dan weer plaats op 26 oktober.

Voor Research Request starten de kandidaturen al vanaf 14 juni. Een eerste evaluatie volgt op 7 juli. In oktober volgt een tweede submissieronde en evaluatie.

Nieuws