Unibet geeft goed voorspelde esport-weddenschappen een financiële boost

Unibet geeft goed voorspelde esport-weddenschappen een financile boost

8 mai 2020

In een tijd waarin vanwege de omstandigheden rondom het Coronavirus praktisch alle sportwedstrijden wereldwijd zijn afgelast, winnen esports behoorlijk aan terrein. De wedstrijden worden op dit moment weliswaar niet in grote hallen met publiek gespeeld, maar dat is voor deze tak van sport natuurlijk geen enkel probleem. Ook puur online kunnen de esport-helden prima de strijd met elkaar aangaan. De komende weken vindt onder meer het grote League Of Legends Europeean Masters toernooi plaats. Daarnaast zijn er ook tal van kleinere evenementen, waaronder diverse Dota2-toernooien. Unibet speelt op deze actuele trend in door winsten die je met het wedden op esports behaalt een extra boost te geven.

Hoe meer je correct voorspelt, des te hoger wordt je bonus

Om voor zo’n aantrekkelijke winstverhoging in aanmerking te kunnen komen, is het de bedoeling dat je een meervoudige weddenschap in de categorie esports plaats. Met andere woorden: je probeert met je totale weddenschap minstens 3 verschillende uitkomsten goed te voorspellen. De quoteringen van elke individuele voorspelling mag daarbij niet lager zijn dan 1.20. En alleen voorspellingen die vóór aanvang van de matches zijn ingediend zijn geldig. Hoe meer voorspellingen je meervoudige weddenschap bevat, des te groter is de bonusboost wordt als uiteindelijk blijkt dat je alle uitkomsten goed hebt voorspeld. Zijn alle voorspellingen van een drievoudige esport-weddenschap juist, dan ontvang je een boost van 10 procent bovenop je behaalde winst. Bij een viervoudige weddenschap gaat het om 20 procent bonus en volledig goed voorspelde meervoudige weddenschappen van vijf of meer onderdelen levert je 30 procent extra op.

Aanvullende voorwaarden

Voor deze promotieactie van Unibet hoef je je niet vooraf aan te melden. Op het moment dat je je meervoudige esports-weddenschap plaatst, kun je de boost via het dropdownmenu op je wedformulier activeren. Naast de minimumquotering van 1.20 per voorspelling en de noodzaak dat de meervoudige weddenschap uit minstens 3 voorspellingen bestaat, geldt er ook een maximum inzet van 25 euro. Je inzet mag daarbij niet deels of volledig uit bonusgeld bestaan dat je mogelijk via een andere Unibet-actie hebt gekregen. De maximale winst die via een boost tot stand is gekomen, mag daarnaast niet hoger zijn dan 1.000 euro. Tenslotte mag je elke spelweek - die van maandag tot en met zondag loopt - slechts één keer gebruikmaken van de boost-optie op je esport-weddenschappen.

Nieuws