Unibet wordt partner van CS: GO gigant Astralis

Unibet wordt partner van CS: GO gigant Astralis

6 d├ęcembre 2018

De Kindred Group (voorheen Unibet Group) heeft via het merk Unibet een wereldwijd samenwerkingsverband getekend met de toonaangevende e-sports organisatie Astralis. Door de tweejarige samenwerking wordt Unibet nu de 'officiële weddenschapspartner' van het tram Counterstrike: Global Offensive (CS: GO). Met de deal wil Astralis de interesse in e-sports verder uitdiepen. Unibet, van zijn kant, krijgt onder andere toegang tot wereldwijde beeldrechten en exclusieve inhoud over Astralis, CS: GO, en e-sports in het algemeen. 

De ondertekenaars aan het woord 

"E-sports is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met een fanbase in alle uithoeken van de wereld. Astralis is de ster van de CS: GO wereld en we zijn dan ook erg verheugd om onze krachten te bundelen met het nummer 1 van de wereld. Astralis is een e-sports krachtpatser, die onlangs nog werd gekroond tot E-sports Team van het Jaar. Wij geloven dat deze partnership Astralis zal helpen om nog competitiever te worden en nog meer belangstelling te wekken voor de opwindende wereld van e-sports," zegt Rhodri Darch, de Chief Commercial Officer van de Kindred Group. 

"We zijn bijzonder trots Unibet te verwelkomen als de hoofdsponsor van Astralis in een deal die de stabiliteit en groei van Astralis jarenlang veiligstelt. Door een langetermijnovereenkomst aan te gaan die duidelijk zichtbaar zal zijn op alle Unibet markten, zullen we Unibet en Astralis de komende jaren als belangrijke stakeholders in de mondiale e-sportomgeving versterken," zegt Jakob Lund Kristensen, mede-oprichter van RFRSH, de organisatie achter Astralis. 

Meerwaarde en verbeterde ervaring 

Beide organisaties streven naar meerwaarde en een verbeterde e-sports ervaring voor klanten en fans. Een reeks nieuwe initiatieven en aanbiedingen zal de komende maanden worden gepresenteerd. Als onderdeel hiervan zal Unibet onder andere zijn expertise op het gebied van sport delen om klanten beter te informeren over e-sports en hoe erop te wedden. 
"Net als Kindred staat Astralis ​​bekend voor strategisch spel en uitstekend teamwork. Door samen te werken met Astralis hopen we meer opwinding te brengen voor zowel spelers als fans via toegewijde content, maar ook door e-sports te introduceren bij een breder publiek," besluit Rhodri Darch.

Nieuws