Unibet geeft elke week 10.000 euro weg tijdens ESL Pro League Season 11

Unibet geeft elke week 10.000 euro weg tijdens ESL Pro League Season 11

25 mars 2019

Niet alleen computergames op zich zijn door de jaren heen steeds professioneler en fraaier geworden, ook de industrie eromheen heeft een flinke professionaliseringsslag doorgemaakt. Gamen is vandaag de dag niet alleen maar een aangenaam tijdverdrijf. Je kunt er ook wereldberoemd door worden en er forse geldprijzen mee verdienen. Dit geldt ook voor de elfde editie van de ESL Pro League, waaraan teams uit de hele wereld meedoen. Vanwege de situatie rondom het huidige coronavirus heeft de organisatie weliswaar noodgedwongen moeten besluiten om de league in een aparte Europese en een Noord-Amerikaanse competitie op te delen en er geen publiek bij toe te laten, maar dat maakt het evenement er op zich niet minder spannend op.

Samenstelling van de Noord-Amerikaanse en Europese league

In het geval van de Noord-Amerikaanse league strijden 4 permanent partner teams en 2 replacement invites om de nummer 1 positie in het klassement. Bij de Europese league zijn daarentegen maar liefst 18 teams betrokken. Het deelnemersklassement Voor Europese gamers is opgebouwd uit 10 permanent partner teams, 2 finalisten van de tiende editie van de ESL Pro League en 4 topteams uit de ESEA Premiere en de ESL WorldRanking. De Europese deelnemerslijst wordt compleet gemaakt met 2 replacement invites. Omdat er zoveel deelnemers bij de Europese league betrokken zijn, worden ze in groepen van elk 6 teams ingedeeld. De uiteindelijke groepswinnaars zullen vervolgens tegen elkaar strijden om te bepalen wie er als Europees kampioen van de ESL Pro Leage 11 gekroond mag worden.

Wedden op esports via Unibet

Dankzij de hoge mate van professionaliteit in de wereldwijde gamingscene is het tegenwoordig ook heel gewoon om op dit soort matches allerlei weddenschappen te plaatsen. Unibet biedt haar klanten wat dat betreft inmiddels volop mogelijkheden in verschillende esport-competities. In het geval van de actuele ESL Pro League 11 is er zelfs een speciale promotionele actie aan gekoppeld, waarmee Unibet-klanten elke week een van de 10 geldprijzen ter waarde van 1.000 euro kunnen winnen.

Zo maak je kans op de extra geldprijzen

Om voor zo’n geldprijs in aanmerking te kunnen komen moet je één of meerdere weddenschappen in de ESL Pro League 11 plaatsen. Voor elke 5 euro die je inlegt ontvang je een lotje. Elke maandag worden er uit alle lotjes die gedurende de voorgaande week zijn verstrekt 10 stuks getrokken en ontvangen de eigenaren ervan elk 1.000 euro. Deze promotionele actie loopt tot en met 4 april 2020. De lotjes worden op basis van het bedrag van je geplaatste inleg automatisch aan je toegekend. Je hoeft je dus niet vooraf aan te melden of iets op de site te activeren om aan deze actie mee te kunnen doen.

Nieuws