Heb jij jouw tickets voor Gameforce België 2023 al?

Heb jij jouw tickets voor Gameforce Belgi 2023 al?

2 juli 2023

Vorig jaar schreven wij voor onze Nederlandse zusterwebsite al eens een artikel over Gameforce 2022, dat toen voor het eerst in Nederland werd georganiseerd, en daarin vermelden we, onder andere, dat het gaming festival tot dan toe altijd in ons land had plaatsgevonden. Gameforce is ook niet zomaar een gaming festival, maar een van de grootste en meest bezochte gaming festivals van de gehele Benelux. Gelukkig voor de fans van gaming en esports in België is de organisatie van het event in ons land ook gewoon doorgegaan, en het is binnenkort alweer tijd voor de editie van 2023. Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2023 wendt de crème de la crème van de gamingwereld tot de Brussels Expo, gelegen aan het Belgiëplein in onze hoofdstad, voor Gameforce België 2023.

Gameforce België 2023

Zoals ieder jaar komen er ook tijdens de editie van 2023 weer heel wat grote en kleinere namen naar Gameforce. Van game developers en esports professionals tot artiesten en hardware-specialisten; allemaal willen ze de kans aangrijpen om hun coolste en nieuwste producten voor te stellen aan het grote publiek. Alhoewel er over de aanwezige games nog niet heel veel bekend is, heeft de organisatie wel al heel wat informatie vrijgegeven over de stands die dit jaar aanwezig zullen zijn. Zo kan je binnenkort langsgaan bij Ophandra Creations, CosplayCloud en PressStartGames.com, om maar enkele voorbeelden te noemen. Daarnaast worden er ook talloze activiteiten georganiseerd, waaronder het testen van unieke en creatieve indiegames, het spelen van klassieke arcade- en retrogames, en natuurlijk, verschillende adembenemende VR experiences.

Tickets verkrijgbaar

Aangezien Gameforce België 2023 al binnen enkele maanden op de agenda staat, zijn de tickets voor het event al eventjes verkrijgbaar. De organisatie heeft in totaal vijf verschillende soorten tickets in de verkoop gezet:

  • Normaal ticket (€ 20): Goed voor één dag toegang tot Gameforce België 2023, tusen 10:00 uur en 18:00 uur. Op de gekozen dag kan je het festival vrij verlaten en weer betreden.
  • Gamers Care ticket (€ 21): Het Gamers Care ticket is € 1 duurder dan het normale ticket en deze gaat direct naar Gamers Care, een initiatief van de Vlaamse gaming community ter ondersteuning van “Kom op Tegen Kanker”.
  • Cosplay ticket (€ 17): Naar Gameforce komen in een crazy outfit en óók nog eens korting krijgen? Dan moet je kiezen voor het Cosplay ticket, waarvoor voor de rest dezelfde regels gelden als voor een normaal ticket.
  • VIP ticket (€ 38): In vergelijking met een normaal ticket krijg je met een VIP ticket, onder andere, een uurtje eerder toegang tot het festival en allerlei exclusieve goodies, zoals petten en posters. Ultra VIP ticket (€ 75): Het Ultra VIP ticket is voor de ultieme Gameforce experience. Bovenop alle voordelen van een VIP ticket krijg je met een Ultra VIP ticket ook nog een hoodie cadeau en toegang tot de exclusieve ULTRA VIP Lounge tijdens het festival (inclusief gratis snack en drankje).
Nieuws