Fortnite

Fortnite

Wedden op Fortnite

Als je een gamer bent, ken je waarschijnlijk de Fortnite-videogame. Het multiplayer-fenomeen werd in 2017 uitgebracht en barstte los toen een nieuwe versie van de game, Battle Royale, werd geïntroduceerd. Het brullende spel trekt elke dag nieuwe spelers aan met zijn overlevingsthema in de open wereld. Bovendien trekt het niet-spelers aan die de game graag streamen vanaf sites zoals YouTube en anderen zien spelen.

Het Esport-rijk betreden

Hoewel Fortnite-game nog nieuw is in de game-industrie, nodigen eindeloze telefoontjes de game uit in de competitieve gaming-arena en identificeren ze zichzelf als een esport. Sommige experts zijn ervan overtuigd dat dit zeer binnenkort zal gebeuren. Er zijn talloze redenen waarom het spel deze uitnodigingen zou moeten accepteren, vooral vanwege de enorme toename van spelers.

Sommige toonaangevende goksites voor esports hebben hun interesse getoond om gaming- en gokmarkten aan te bieden op Fortnite-competities. Interessant is dat dit vóór de aankondiging van deze wedstrijden is. De kans is groot dat Fortnite Battle Royale een goksite lanceert waarmee gokkers winst kunnen maken terwijl ze spelen.

Er nog niet zijn

Van wedsites zoals Spin Palace en betwaysports wordt verwacht dat ze het voortouw nemen om het mogelijk te maken om op Fortnite Battle Royale te wedden. De sites bieden momenteel echter geen Fortnite-weddenschappen aan. Van hen wordt verwacht dat ze dit onmiddellijk na de start van de professionele wedstrijden doen. Je kunt je aanmelden op een van de goksites en genieten van gamen terwijl je wat geld verdient, vooral omdat ze tot de beste esports-goksites behoren.

De goksites bieden open gokmarkten voor elk populair spel, zoals Dota 2, Counter-Strike, PlayerUnknown's Battlegrounds en League of Legends. U kunt dan ook genieten van tal van gokmogelijkheden op de sites. Deze goksites staan ​​om verschillende redenen bovenaan. Een daarvan is dat ze gerenommeerd en betrouwbaar zijn; daarom zorgen ze op de beste manier voor hun klanten. Bovendien zijn de sites leuk en eenvoudig te gebruiken, waardoor ze geschikt zijn voor elke gokker van achttien jaar en ouder.

Dota 2 spelen

Belangrijkste kenmerken van Fortnite

Een kaart voor de nieuwe Battle Royale: de kaart maakt het gebruik van verschillende nieuwe functies mogelijk. De kaart is een nieuwe ontwikkeling met meer water waardoor boten als nieuw vervoermiddel kunnen worden gebruikt. Spelers kunnen zwemmen en zich verstoppen in tonnen of hooibergen en hun overmeesterde teamgenoten op hun rug in veiligheid brengen.
Vaardigheden voor meerdere spelers: Fortnite is heel anders dan andere populaire videogames. Het staat meerdere spelersvaardigheden toe, hoewel het een optionele functie is. Het is een spel van mensen neerschieten en de wereld verkennen, waardoor het avontuurlijk wordt.

Visuele aantrekkingskracht: zoals veel moderne games ziet Fortnite er geweldig uit. Het heeft echter zijn concurrenten overtroffen omdat het er beter uitziet dan de meeste online games. Het heeft unieke grafische afbeeldingen in cartoonstijl die spelers aantrekken, waardoor het populairder wordt.
Eilandfunctie: De game bevat een eiland met ongeveer dertien locaties. Deze functie kwam echter niet met de originele game omdat het een upgrade is van de originele versie.
Explosieven en schuilplaatsen: Fortnite is een schietspel en staat het gebruik van explosieve vaten op je tegenstanders toe. Je kunt je ook in afvalcontainers verstoppen terwijl je je volgende zet bedenkt.

Waarom Fortnite zo populair is

Fortnite lijkt de kunst van het gamen onder de knie te krijgen, omdat het wordt geleverd met nieuwe functies die de aandacht van spelers trekken. Gamers houden van nieuwe ideeën en Fortnite doet precies dat met nieuwe functies zoals de nieuwe waterige kaart die spelers enthousiast maken. Er zijn echter verschillende functies en aspecten van het spel die bijdragen aan zijn enorme populariteit. Sommige ervan zijn:

Makkelijk te starten: Fortnite is niet gemakkelijk of eenvoudig te beheersen. De basisprincipes zijn echter gemakkelijk te leren, wat heeft bijgedragen aan de populariteit.
Het is gratis: het originele spel is gratis te spelen en je geeft alleen geld uit wanneer je dat wilt. Je kunt van het spel genieten en een competitieve speler zijn zonder je geld uit te geven.
Spelers van beroemdheden: zelfs beroemdheden zijn niet immuun voor dit epische spel. Sommige beroemdheden, waaronder rapper Drake, maken bekend dat ze Fortnite spelen. Er zijn ook verschillende voetballers die werden gevangengenomen terwijl ze de Fortnite-dans deden om een ​​overwinning te vieren.
Het is een gezinsvriendelijk spel: net zoals het een schietspel is waarbij spelers schieten om te doden, maken de grafische afbeeldingen in cartoonstijl het acceptabel voor ouders. Voogden en ouders zouden liever hebben dat kinderen minder gewelddadige spelletjes spelen. Gelukkig gaat Fortnite deze uitdaging niet aan, omdat ouders zelfs met hun kinderen kunnen spelen, waardoor het een gezinsvriendelijk spel wordt.

Copyright Fortnite © Epic Games, Inc